***

Ирина Гребельная 2
Як можна без глузду у світі жити,
Якусь дурню весь час робити,
Недоліки шукать в оточенні людей,
Із наклепів й брехні будуючи музей...

Як можна біле чорним плямувати,
Чуже життя і долю смакувати,
В інтригах як риби у воді кружляти,
Погрозами й образами в людей жбурляти!?