Проти Бога вiйна небезпечна на укр. яз

Любонька
Виганяють Христа з України, бо бандера тепер "бог і цар";
Від святинь православних - руїни, дідько лізе у Божий вівтар.

Беззаконня "закон" на престолі, патріотика замість псалмів;
Всі якоїсь очикують волі, та не бачать зчорнілих хрестів.

Це - біди неминучої звістка, попередження кари з Небес.
Йде на вірність Всевишньому чистка і на істинну людяність тест.

Ми від ВІРИ далекими стали, від ненАвисті - морок в серцях;
Зводяться не для тих п'єдестали і "молитва" не та на вустах.

Проти Бога війна небезпечна у країні, де - справжня війна.
Може помста тривать безкінечно і високою бУде ціна.

Гнів Господній зійде незабаром на усіх, хто безчинства чинив,
На "червоних отих комісарів", хто чернечу обитель крушив.

Влада може закрить Божі храми, на хоругви вчипить прапори,
Помінять духовенство місцями, але правити їм до пори.

Доки Бог не призначив свій вирок за гоніння на церкву святу.
За ганебність у ПІСТ(!) перевірок кануть злОдії в прірву пусту.

Ні з'вязки не поможуть, ні гроші; суд страшнИй всюди наздожене;
Замість статків - в'язниця та воші, і нащадків біда не мине.

За знущання над Домом Господнім, за обрАзу завіту чеснот
Мучитись у пекельній безодні тим, хто рушив священний Кивот.

Диявол іспит склада на безбожність, військо демонів в купу зібрав,
Мітка звіра, то їхня тотожність. Тільки знищить Творець той анклав!

Не допустить удруге Гоморри на слов'янській побожній землі,
Згинуть лживі "пророки"-потвори, що нам "цінності" вводять свої.

Русь віками вважалась Святою, православ'я - її щит і меч.
І, охрещена Бога рукою, бУде жить ворогам всупереч!


29/03/2023/