Алiшер Кийом. Рубоi 949

Алишер Киямов
Рубої 949

Хаййом, а Вас у Гомера «Іліаді» не приваблювала Троя.
Наявністю в ній бойової доблесті якогось героя?
Кийом, як лікаря, хоч на прізвище я майстер лише наметів крою,
Мене б вабили ахейці дерев'яного коня наявністю від сидіння геморою!