Репортаж

Пол Грабовски
espreso.tv повідомляє:

- Канали з телемарафону визнано критично важливими. Їхні працівники підлягають бронюванню від мобілізації

На що мої неупереджені думки:

- Раз визнано,

То хулі сперечатись,

Чи, мо, шукать в борделі цім

Вакансії?

Коли задовбують навколо підараси -

Робіть своє!

До повної у душу його

Йобаної мать,

До сатисфакції!!!