Эмили Дикинсон 888 Fr1095A - When I have seen the

Саша Казаков
Вот Солнце - создало Дворец,
И вышло из него -
Сложило День ко всем Дверям,
Шум Дел в дома внесло -

Нигде намёка Славы нет,
Её случайных вскриков,
Мы ж Землю Бочкою пустой,
Как дети катим лихо.

2024-03-24 - 2024-04-11


888 - When I have seen the Sun emerge
By Emily Dickinson

When I have seen the Sun emerge
From His amazing House —
And leave a Day at every Door
A Deed, in every place —

Without the incident of Fame
Or accident of Noise —
The Earth has seemed to me a Drum,
Pursued of little Boys —

1866