Лиеш турлыжат

Аркадий Букетов-Сайн
Кеч-кушко кай, эре ок ончо кече.
Й;р, лум, шолем, поран... Молат лиеш
Чылажымат ме манына игече.
Садакыс кече шыргыжын лектеш.
Еш илышат ала-молан тыгае:
Коклан ш;мбел е; ш;рын ончалеш.
Колта варажым шыргыж кече гае,
Ш;м-чон тунамак угыч пеледеш.