Илыше вуд

Аркадий Букетов-Сайн
             Окулист -ветеран А.Н.Николаевлан
Пычкемыш гыч волгыдыш лукшо айдеме
Т;няште эн чот пиалан.
Шотлем тыгай е;ым икт;р Данко дене,
Вуемым савем тыгайлан.
А к; п;ртылта сокырлан шинчам угыч,
Тудат Данко дене икт;р.
Тый эмлыше «илыше в;дымак» муыч.
Тидлан ниг;ат ынже ;р!