Библио...

Аркадий Букетов-Сайн
               
Паша верет книга-влак дене темын,
А нунышт ры; часовойла шогат.
Шып коштыт кид гыч кидыш юзо семын,
Ушан ой-пырчым ш;мешна ;дат.
Паша веретым к;шн; ужын сакле,
Шнуй ш;лыш лийже тушто кеч-кунам.
Книга ден та;ым кучышо е; веле
Кеч кушто тале, раш ужеш т;ням.