О Пресвятая и Пренепорочная Богородица!..

Иулия Головина
О Пресвятая и Пренепорочная Богородица, Невеста Неневестная, помогай нам во всём. Помилуй и спаси нас. Будь нам Надеждой нашего спасения. Помоги нам и прости нас, Пречистая.