Алексей Баскаков. Не хватка. Рус. Бел

Максим Троянович
Ты ночью прижимаешься во сне,
Хоть нам вдвоём тепло под одеялом.
А ты меня так долго... не хватала.
Тебя всё время не хватает мне!
 
*** 

Не хватка

Ты ўначы прыціскаешся ў сне,
Хоць нам удваіх пад коўдрай бывала.
А ты мяне так доўга... бракавала.
Цябе ўвесь час бракуе мне!

   Перевёл Максим Троянович