Brixo bankos registry. From de-facto to de-jure

Сен Люш
https://music.yandex.ru/album/16408458/track/85766625
Majesty Instrumental
Party Electro Music, Techno Music

Де-факто бриксо рассчитывается по курсу "замороженных" средств в долларах США 1 бриксо равен 1 доллару США.

Такая ситуация уже привела к существованию бриксо де-факто.

Теперь "мяч на стороне стран БРИКС" и все страны миры ожидают юридических основ от стран БРИКС, чтобы бриксо получил основание де-юре к имеющимся в практике существования де-факто.

Комфортный переход от суррогата планетарной валюты (доллара США) к настоящей планетарной валюте бриксо поддерживается исторической привязкой 1:1 к доллару США, но позднее когда страны БРИКС и сообщество стран БРИКС+ с другими остальными странами выработают ПРИНЦИПЫ ОГРАНИЧЕННОЙ ЭМИССИИ БРИКСО - ровно тогда, кофортно для всех БРИКСО перейдёт в самостоятельное планетарное образование курсов всех национальных валют к своему общепланетарному номиналу. Доллар США в том числе будет иметь свой самостоятельный курс как обычная национальная валюта других стран мира цивилизации.

В планетарной валюте бриксо заинтересованы практически все страны цивилизации, цивилизация на основе суррогата (доллар США) несёт неудовлетворительные издержки и ущербы - поэтому все страны мира заинтересованы в исправлении ситуации и вводе в экономическую жизнь планетарной валюты бриксо.


De-facto, brixo is calculated at rate of “frozen” funds in US dollars: 1 brixo is equal to 1 US dollar.

This situation has already led to de-facto brixo existence

Now “ball is in court of BRICS countries” and all countries in world are waiting for legal foundations from BRICS countries so that Brixo receives de-jure basis for de-facto existence in practice

Сomfortable transition from surrogate planetary currency (US dollar) to real planetary currency Brixo is supported by historical 1:1 peg to US dollar, but later when BRICS countries and community of BRICS+ countries with other remaining countries develop BRICS LIMITED ISSUE PRINCIPLES - exactly then, comfortably for all BRICS will move into an independent planetary formation of exchange rates of all national currencies to their planetary denomination. US dollar will also have its own independent exchange rate as usual national currency of other countries of civilization world.

Almost all civilization countries are interested in planetary currency Brixo; civilization based on surrogate (US dollar) incurs unsatisfactory costs and damages - therefore all world countries are interested in correcting situation and introducing planetary currency Brixo into economic life.


***

Github open freedom beta-vario brixo projects

***

From usd to brics brixo money transmission  http://stihi.ru/2024/04/05/379