Елена Наильевна. Предположение. Рус. Бел

Максим Троянович
И звёздная будет пастись кобылица,
по холку бродить в ковыле,
и буду тебе я бессмысленно сниться,
и пчёлка жужжать в пиале.


***

І зорная будзе пасвіцца жарабіца,
па карак блукаць у кавыле,
і буду табе я бессэнсоўна сніцца,
і пчолка гусці ў піале.

    Перевёл Максим Троянович