Алiшер Кийом. Рубоi 961

Алишер Киямов
Рубої 961

Хаййом, «На блаженній вершині снігової гори Хан-Алик»?
Кийом, та Ваш Устод!* Мамай чого на князювання вручив Дмитру ярлик?
Хаййом, хотів, щоб на Русі всі їли б шашлик, одягнувши башлик.
Кийом, а на Русі хотіли їсти балик, коли вже не в'яжеш лик?

*Тімур Зульфікарів.