Роберт Геррик. N-245 Не прийти к Богу без Христа

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-245) Не прийти к Богу без Христа

Всевышний! мне на Небесах
Ничем не превозмочь свой страх,
Коль у Христа я не найду
Защиты, преданный Суду;
Мне лучше ад, чем пред Тобой
Пасть без Христа с моей виной.


Robert Herrick
245. No coming to God without Christ
 
Good and great God! How sho'd I feare
To come to Thee, if Christ not there!
Co'd I but think, He would not be
Present, to plead my cause for me;
To Hell I'd rather run, then I
Wo'd see Thy Face, and He not by.