Алiшер Кийом. Рубоi 965

Алишер Киямов
Рубої 965

       До "Зірки в очах змії" Тимура Зульфікарова

Кийом, а ось Мурзилка був народжений Мурзою?
Кийом, а ось кирзинка народжена була кирзою?
Кийом, а ось борзинка народжена була «борзою»?
Хаййом, Устод ночами що зустрічається з гюрзою?