бузочок

Оль Костюченко
Це нова моя ніжність,
мій примарний щем.
Це бузочок, що виріс
серед згарища.

Як птахів викликаєш,
щоб утішили,
я з'явлюсь крадькома теж,
буду тишею.

Всим птахам-відчуттям я
стану простором,
бо для тебе не маю
леза гострого,

лише ніжність тендітну,
з болю зроблену.
Як бузочок, що квітне
понад попелом.