Алiшер Кийом. Рубоi 969

Алишер Киямов
Рубої 969

«Як колись Адам, розпластуючи нерви...» а, Кийом,
Що ж Мандельштам не оспівував Мінерви, а, Кийом?
Хаййом, для пролетарів-поетів адже Мінерва гірша за стерву.
Так Мандельштаму i в пайок не клали ці стерви їх консерви, а, Кийом?