это напысяв не я

Сергей Муценко Избранное
это  напысяв  не я 

это  дружбана  моя  Стас  июН?  Михновский

заебись  чувак  она  да ?


чому це ти не п'янієш а я п'яний вже після першої трубки

чому я не напився своїм власним спиртом і чому я

усіх не виїбала

всіх ну їх усіх у п.. вп'ялися саке і ми з тобою на човнику

за ручки і цілуємось

треба треба їсти гризти і радіти присутності всіх

без розбору геніталій а чому судилося доплисти до ****ою нашої

поверхні нехай собі допливає

нашого пазура щойно спіймали за те, що він

робив наркотики роздавав безкоштовно *** вона наша кохана

безкоштовно наркотики і трахкав міккі там мауса в її кінську

на *** там попу

треба нам нарешті навчитися ****ься в шовкових наших шкарпетках на членах

тому що всі китайські там обов'язково в чорних дірах вони всі

ой у яких чорних та обміну на білі діри чорні не підлягають

а всі залітні думки треба збирати в сірникові коробочки прип рав

ляти їх щавлем і гавном і відсилати на аналізи президентам і

президенткам ось ми з вами ніколи не замислювалися а що робить

сам пан президент якщо він наху взагалі нічого не дає

я вже два тижні наху працюючи водієм.

надивилась ні один письменник ні пером ні члено мені того вам так

тим більше не опише

така дірка на грудях своїх нам похоронка прийшла за бабусею

але бабусю ми їй не віддали жало нам бабусю вона хороша

вона приго... посиділа посивіла похоронка на грубці забрала вагітну

кішку і потягла цапа нашого ваську за наші стиглі недозрілі

яйця та за яйце вона мене потягла за моє недозріле так

ви що ще не помітили що нас оточують по периметру сміття

якісь там сміття а за плечима у нас повстають гори сміття

океани сміття тонни мільйони трильйани і всі вони висюкають

на ліани та пісеньки співають і пискісіські свої дрочуть ох як

швидко дрочать вони дрочать і непередбачають вони д моє серце

пішло в Марині а член до вічно незайманої повії аглаї

цей чек був виданий десятеро мілісікунди тому і потр-

віржує купівлю покупки тому що крім покупок нам купувати

взагалі поки що нічого покапаємо покапаем ми на своєму векку

по порожніх магазинах і піде спати на себе спочивати все разом

підемо та мені від тебе одне біле світло напевно а велику вужа

нічого мені не треба стань на дупу вимови дупою мова дружини

її на дочці сталіна навчи її бути богохульником паяльником

стерильником ***ябольником та ****овеником але шкоди нікому більше

не роби шкоди кому завгодно, але тільки не самому Господу б

тому що йому шкоди ніхто не зможе понть ні сам бог ні сам бо

г ні сам

вибачте мені вибачте будь ласка дуже мене вибачте мої

нотатки-речі мої нотатки я вас так кохаю я так повз вас

не розплакався ніколи не розплакався я ? так я вас ніколи.
Stanislaw
Stanislaw Mikhnowski
Write to Stanislaw Mikhnowski