dawns

Дженни Стюарт
colours change
from dawn to dawn
but it stays
always
strong
always
gracious
always
beautiful .

so is my feeling .
millions of shades .
but it
does
not
die
and finally
i'm not looking
four reasons why .
i love .
i live .
i fly .
i am .