Малитва Багородице

Газиза Мансурова
О, Пречистая, молитвой славимая!
Со креста вместе с сыном сошедшая!
Благоуханная и молитвами наслаждаемая!
Светлая и вдохновенная
Богородица!

Радуйся, светлая!
Радуйся, крепкая!
Радуйся, Пречистая!
Радуйся, светлая! Радуйся,крепкая!Радуйся, Пречистая!
Радуйся, светлая! Радуйся, крепкая!
Радуйся, Пречистая!!

И во дни ухода моего и  людей моих,
Не покинь и нас, грешных, еси!

Радуйся, светлая! Радуйся, крепкая!
Радуйся,  Пречистая!!
Радуйся, светлая!
Радуйся, крепкая!
Радуйся, Пречистая!!
Радуйся, светлая!
Радуйся, крепкая!
Радуйся, Пречистая!!