usage

Дженни Стюарт
it's the first time
i'm fasting .
just some
fourty days .
feels natural .
you've taught me
to have everything
without being able
to what people call
'have' .
i've never felt
so loved
so cared
so owned .
use me .
overuse me.
throw me
away
and when someone
tries to pick me
up .
capture
my love
again
.