Элла Крылова. Что мне? Рус. Бел

Максим Троянович
Что античный аэд, что мне вычурный скальд,
обещание ада и рая?
Сколько раз я башкой пробивала асфальт,
из-под спуда цветком прорастая!


***

Што антычны аэд, што мне вычварны скальд,
абяцанне пекла і рая шукаючы?
Колькі разоў я башкой прабівала асфальт,
з-пад спуду кветкай прарастаючы!

    Перевёл Максим Троянович