Користь читання

Дима Кравченко
Якщо в дитинстві.
Увлектися читанням.
І стати професійним читачем.
То якщо в тебе.

Виникне психічний розлад.
Просто треба.
Не пропускати.
На початкових стадіях.

Прийома ліків.
Почати залпово читати.
І наступає антиремисия.
Ось чим корисне читання.