Is kimyldy biz isteimiz

Асылтай Аукенов
Biz eseidik, aqyl-oi, sana-sezim de osti,
Dene bitimimen, ruh kusheidi.
Oz quqygymyz qorgau ushin mine kelip turmyz.
Biz de omir surgimiz keledi.

Budan bylay biz soleimiz,
Endi biz bugan konbeimiz.
Ari qarai is-areket,
Is-qimyldy biz isteimiz.

Eski audannyn, jana uyinde duniege keldik,
Mahhabat ushin, shaiqasty biz kordik.
Siz tikken kyim, taqya basqa tar bolyp qaldy,
Mine kelip turmuz, bas koterik.

bastamasy 27.06.16 jyl
ayaqtay 02:35 sag  23.03.2020 jyl
(c) Assyltay Aukenov (Abdikarim)