Роберт Геррик. H-30 Нужна жертва

Гоша Юрьев
Любовь не спит, всё время голодна;
Насытясь жертвой, вновь цветёт она.

Robert Herrick
H-30 Presence And Absence

When what is lov'd is present, love doth spring;
But being absent, love lies languishing.