Qyzyn auyryp bir qalganda

Асылтай Аукенов
Kun dese kun, biraq sen konilsiz jursin,
bari an salyp jur, al senen shyqpaidy un.
Tabetin jogalgan, kinoga bargyn kelmeidi,
Keski kydyruga sen endi jalgyz barasyn.

Kun shuaqty, shop te osedi,
joq sagan onyn keregi.
Orynsyz bari, bir turli,
Qyzyn auyryp jur oitkeni.
M-m-m-m, qyzyn auyryp jyr oitkeny.

Dukenge barasyn, basyn tusyp, salbyrap.
Tausylyp qalgandai, tauda bir, taza bulaq.
Ol bir jerde jatyr, bal jep jane dari iship.
Keshki qydyruga jalgyz barasyn, jol keship.

bastamasy 15.04.2014 jyl
ayaqtay 15:04 sag 20.03.2022 jyl.
(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)