Скильки на свити е людей

Матрёна Донченко -Дидок
Скільки на світі є людей
Стільки є і думок.
І кожен має на все погляд свій
Та не завжди варто погоджуватись з ним.

Тоді і починаються дебати.
Не те , щоб поступитись й зрозуміти.
Та дехто підливає масла у вогонь,
Та так, що не можна це стерпіти.

І тільки тоді , коли охолонуть трішки,
Аж тоді розуміння приходить до них.
Що даремно затіяли ці чвари
Бо все одно залишаться при думках своїх.

Так чи варто було один з одним сваритись,
Щоб все одно при своїй думці залишитись.
Краще все залишати на своїх місцях,
Все одно щось  змінити не вийде ніяк.

15.04.2024