Menimen birge ange sal

Асылтай Аукенов
Koshede qar, aqshyldygyn jogaltty,
Erigen su ainasynda, bizge ai korindi.
Biz kelemiz, myqty da shymyrmyz!
Qatyp qalgan sausaq ot jandyratyn,
sirinkeny syndyrdy.

Men siyaqty an salyp kor!
Menin janyma tur!
Menimen birge ange sal!
Menin janymda qal!

Bul bizdin kun, ony juldyz ornalasuynan tanydyq,
Ot pen su belgisi, qudailar kozqarasy.
Al mine qadam bastyq, daiyn emes kopige,
Biz juldyzdarga sendik, daiynmyn deidi bari.

al alsisder, ishimdikke salynar.
Bisge an salgyzbaidy, an salyp kor dep aitar.
Biz kelemiz, myqty da shymyrmyz!
Qatyp qalgan sausaq ot jandyratyn,
sirinkeny syndyrar.

23:11 sag 09.08.2020 jyl
10000m AVR782 SKAT
Qaragandy -Almaty
(c)Assyktay Aukenov(Abdikarim)