Ознака

Дима Кравченко
Та просто я.
Поговорити хотів.
Поки буду заказувати Стивена Кінга.
Гаррі Поттер нікуди не дінеться.

А Кінг мене хвилює.
Як майстра.
Я знаю як він писав книги.
Щоб стати майстром.