Жiночi сльози...

Белякова Светлана Николаевна
Жіночі сльози,
скільки вас, скільки?
Якщо зібрати - потоне Земля,
Армагедону не потрібно,
боляче за ущемлені серця.
Образи п'ємо, через них пропускаючи.
Сльозою стираючи часи.
Що за прірва така,
спалює кращі роки.
Якщо жінка мучить,
то і лікує,
сльозою накриваючи,
а чоловік і не помітить,
наскільки ж вона інша,
стенаючи.