Crann Bethadh

Дима Пучков
In replay to




Old dogmatism as rheumatism for young!
No ! get that nonsense out!
and have tree grow from ground,
what seeds you plant , is nature gave,
it dose not know, no heavenly delight, nor hell,
for roots beneath, the earth it’s sheltered home,
It keep the roots save and warm, like blanket on the bed,
and let it grow, with rains from above,
but tree don’t know, we breath, it’s breath ,
so man decide, to name  the tree ,
                - the tree of life.





Старый догматизм как ревматизм для молодых!
Нет ! уберите эту ерунду!
и пусть дерево вырастет из земли,
Какие семена ты сажаешь, их дала природа,
Она не знает, не райского наслаждения, ни ада,
для корней внизу, земля - это дом,
Он хранит корни в безопасности и тепле, как одеяло на кровати,
и пусть оно растет, орошаемое дождями сверху,
Дерево не знает, мы дышим его дыхание,
Так человек решил, дать дереву имя,
                - Древо жизни.