Мужчина не сонце всех не обогреет

Павел Сало 2
О. І. Губренко

Чоловік не сонце, всіх не обігріє,
Як і жінка кожна всіх не
обійме,
Та як тільки вишня знову забіліє,
Щось в душі легенько сколихне й мене.

На весні у квітні все різноманітне,
Як і квіти люди хочуть всі тепла,
Та душа найбільше білий цвітом квітне,
І бузком торкається до твого чола.

18.04.2024