Колiр думок

Наталия Рыбальская
Колір думок моїх - ніжно бузковий.
Сміх, як веселка - семикольоровий.
Колір мовчання - перлинно-молочний.
Спів - шоколадний, як мамині очі.
Гнів, мабуть, чорний, як дим або сажа.
Пристрасть - червоний.
Чи ні?
Хто підкаже?
Радість , як келих Просекко, прозора.
А таємниця?
Придумаю скоро.
Зрада - зелений, не хочу про неї.
Витонченість  - старовинна камея.
Колір шляхетності - жовто-блакитний.
Ніжність - рожевий, як мармур античний.
Підлість, підступність - як прапор ворожий.
Спокій на небо з хмаринками схожий.
Страх, мабуть, сірий - пилюка, ганчiр'я.
Ну, а пиха - розмальоване пір'я.
Смуток - безодня, темніша за кобальт.
Воля - сталевий, бо виковав коваль.
Мрія - бордо, оксамитовий дотик.
Вірші - палкий помаранчевий вогник.
Проза - то класика, чорне та біле.
Музика - золото, сонце в вітрилах.
Щастя, кохання -  відтінків мільйони,
Перелічити їх - впасти від втоми.
Часу займе це на "многая літа" ...
Я не візьмусь, не настількі амбітна.