Сестри

Дима Кравченко
Я поясню чому.
Я так вчиняю.
Була Росія і мене.
Згвалтували сплячим.

Перед цим набухалися.
Різними способами смалили.
Навіть соревнуючись
На швидкість.

Почекати поки подіє.
Таблетка Респеридона.
І згвалтувати мертву людину.
Сплячого.

Ти знаєш який важкий.
Препарат Респеридон.
Рідной сестри у мене немає.
І крапка.

Я їй більше.
Нічого не винен.
Це правда.
Це моє життя.

Почекай трохи хай читають.
Нічого тобі не зроблять.
Я не зміг звернутися.
До поліції.

У такого злочина.
Великий срок давності
А мене хочуть.
Виставити дурнем.

Що мені все наснилося.
Я скоро буду знати.
Руську українську та англійську мову.
Хоча у школі не вчився.

Хай читають
Рік пройшов.
А до мене.
Тільки дійшло.

Я не міг звернутися.
До поліції.
Тому що не розумів що це сталося.
У будинку рідної сестри