У! зь

Сергей Зак
ззаМИ__
льЛиО!___!н_нам..
МИ__!Ль..льлли-О!!___н_
ннаСЦЭ_..ньь_ниУ__!..зьззи..
                МЛИ___
цЦыВИ__
льЛиЗА!___ц_ццы..
"И"-ВЬь__Ри..МЁ___!___н__
С_ббыВА__льли..СИ_!..(?)
                >ф_ппыЛИ__



Ф/п