дачный посёлок

Филмор Плэйс
дачный посёлок
вся в лепестках вишнёвых
доска через грязь

suburban village
the board through the mud
is covered in cherry petals

pueblo suburbano
est; cubierto de p;talos de cereza
el tablero a trav;s del barro