три весни поспiль

Цветков Александр
Цілуйте руки, цілуйте стопи,
цвяхом доколи їх не протнуть,
в землі доколи їм гробокопи
не обладнають останню путь.
Учора хлопці, Боги - сьогодні.
Хіба безсмертне життя на чверть ?
Хіба є дно у жури безодні,
коли хрести височать ущерть ?
Як ненажерне безчинство ницих.
В очах героїв  сталева лють.
Три весни поспіль небесні птиці
на друзки серце невісти рвуть.

світлина: Микола Кузнецов. В свято...