Блогер

Дима Кравченко
Для мене великий удар.
Що добрий бібліотекарь.
Ольга не працює.
Це замкнене коло.

Я поверну книги будьте у вівторок.
На початку робочого дня.
Гаррі Поттера я все одно
Віддам дітям.

Вони все життя.
Мене підтримували.
І в дитинстві.
І коли я був блогером.

І одна чотирнадцятирічна.
Дівчина віддала.
Свій ремінець.
На першому тижні.

На лавці.
На Калініна.
Другої на алеїці.
Третього тижня

Чекати не стали.
Краснодон пав.
А ще кажуть вони.
Нічого не дають.

В неї щось є.
Їй треба займатися творчостю.
Вона обіцяла сказати.
О це удар