Школа

Дима Кравченко
У Біблії та Корану написано.
Коли ти зрозумів.
Що проти тебе
Замислили згвалтування

І тебе не вислухала.
Постороня людина.
Бог не потребує від тебе.
Ні молитв

Ні читання Псалтиря.
Незнайома внутрішність.
Ні від тебе а від цього.
Законний богослов