Из Эдварда Лира - Старушка в сером

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лир

                Старушка в сером

                Знал когда-то старушку я в сером,
                Всяк пустяк бил бабулю по нервам;
                Попугаев купила
                И морковкой кормила,
                Успокоилась бабушка в сером.

                23.04.24

                There was an Old Person in Gray,
                Whose feelings were tinged with disman;
                She purchased two Parrots,
                And fed them with Carrots,
                Which pleased that Old Person in Gray.