Провоння

Дима Кравченко
Коран свят.
В ньому згадується ворон.
Ти їх знайшов три
Ворон може

Померти тільки раз.
І тоді.
Людина воскрісне.
Передавши йому.

Своє оперіння.
Для виліковуваня ран
Все змінюється з приходом.
Новою людиною в мир