про снiг у квiтнi

Цветков Александр
Вже не відрізнити пелюсток від снігу.
Студень повернувся, слива відцвіла.
Я чекав, що квітень принесе відлигу,
Нагорнула доля сівер без тепла.
Знову північь злюча не дає спочину.
Скільки хлібосію ще терпіти зла.
Навесні шаруга капосна ряднина.
Обійму ярину, аби ожила.