Слова як дощ...

Дарья Тимошенко
Нічого цінного нема.
Твої слова були як вітер,
Як феєричний дощ із літер,
Як несподівана зима.

В душі надовго випав сніг,
Моя довірливість - це горе,
Що розхитало нервів море,
Яке безжально збило з ніг.