Проза

Дима Кравченко
Мені важливо.
Що я не пам'ятаю.
Нічого поганого.
Про дідуся.

Ні те що.
Він мені.
Купив квартиру.
Я походжав влітку.

Я мрію тут жити.
Чи він когось при мені душив.
І ось тому.
Я його поминаю