Сэдьхэл

Туяна Цыденова-Очирова
***тэн тэнгэриин хунды соо
*** hалхин эшхэрнэ.
Уйтан сэдьхэлэй харанхы соо
Уйдхар зоболонгоо гэршэлнэ.

Хара газарай тооhон соо
Хорхой шумуул бэлшэнэ.
Хэдэр сэдьхэлэй оеор соо
Хорото мунхаг эршэлнэ.

Дэлгэр талын альган соо
Дорюун хандагайд харайна.
Арюун сэдьхэлэй амяан соо
Аршаанай дуhал ялайна.


23апреля 2024г