Крила

Лана Прокофьева
А я тебе знаю...
Ми бачились там,
Де місця немає
Банальним словам.

А я пам'ятаю
Твій погляд сумний -
"Тебе я кохаю,
Але я не твій".

Відтоді вся сила -
В моїх почуттях.
Ти дав мені крила,
Які не летять.

Я вибрала жити
Заради цих крил.
Та не підкорити
Мені небосхил.

Де я тебе знаю,
А ти мене ні.
Тебе я шукаю
У кожному сні.

Я сили втрачаю
І душу свою.
Ти - вигадка... Знаю...
Та все ж... Я ЛЮБЛЮ!

18/04/24