Жива

Лана Прокофьева
Я знаю істини прості
І присмак сліз.
Тебе немає у житті,
Але ти скрізь.

Ти у повітрі мій О2,
Як не крути,
Я дихаю і я жива,
Якщо є Ти.

І у моєму ДНК
Твої сліди.
Якби хотіла - не втекла,
Бо Я це - Ти.

Ми незнайомі і чужі,
Ти не збагнеш,
Що не буває для душі
Кордонів й меж.

Я пронесу через світи
Твоє ім'я.
І поки десь існуєш Ти,
Жива і Я.

І я вкладу Любов свою
В прості слова.
Лише тому, що я люблю,
Я ще жива.

24/04/24