Не светят звезды в небе

Виктор Старик
   НЕ СВІТЯТЬ ЗІРКИ В НЕБІ

Місяць на небі
Зірки не сяяють
В небі снаряди,
Дрони, шахеди,
Бомби страшені
І байрактари...
Вони, замість зірок,
Всюди літають.

Гарні ці "цяцьки"
Хто вас придумав?
За гроші шалені!
Щоб вибивали всім зуби.

Всюди літають
Старх на людей   
      наганяють.
На то, що націлять,
Все підривають.

Хаймерси чортові
Далекобійні
Бють по домівкам,
По дитячим голівкам,
Від них не сховатись,
Не захиститись...

Все це придумали люди,
Щоб вбивати всіх і всюди,
Щоб пустеля була на землі,
Потонули у морях кораблі...

Інтелектуали сьогоді в пошані,
Вони на передньому плані.
За все, що вбиває людей,
Їм кажуть: "Ти молодець!"
 
Все, що придумали люди,
Все для того,
щоб вбивати людей!

Все, що придумали люди,
Все для того,
щоб вбивати людей!

Що сіємо, то і жнемо!
Що сіємо, то і жнемо!
25.04.2024