ЙДИ

Петр Скорук
...Життя тебе кидає то в вогонь, а то на хрест,
стискаєш зуби, йдеш і, залишаючись собою,
ти забуваєш, що життя – це замкнене кільце,
гра-вибір, страх твій і обов'язок любові.

Так може статися, зірвешся у дорозі ти.
Ти завжди на краю, частково вже судимий,
але не можеш ти не вірити, не бути і не йти,
не рятувати своїм тілом того, хто любимий!..

- «ДАЛЕКІ ВІДГОЛОСКИ МАЙБУТНЬОГО», 1994-2024 р.р.
















coverсія