Вся Вселенная рада всему сущему...

Марина Иванова Мари Ив
  Роза смотрит -
  На рассвет -
  Тебя - там -
  Будто - нет...

  ***

  Роза любуется -
  Тюльпаном...

  ***

  Андромеда - много -
  Любви-Света...

  ***

  Тюльпаны любуются -
  Новорождённым тюльпаном...

  ***

  Всему сущему - рада вся Вселенная...

  ***